Thursday, 16 January 2014

Majlis Cukur Jambul, Berendoi dan Aqiqah Khaleef Imran Bin Khairin

Majlis ni buat kat Sg Besar
Jemput jiran dan sedara mara

Kenduri ni menu dia semua nenek yang masak
Nenek siap buatkan ole-ole pulut kuning tuk jemputan

Plan asalnya nak kenduri makan-makan jer
Sekali ada anak buah nenek
Offer diri tuk buat marhaban dan berendoi

Kami tak guna buaian tuk sesi berendoi
Kebetulan Abg Shaya ada rocking chair baby yg rotan tu
So buh la our lil Kay Ai kat dalam tu

Leka Khaleef duduk kat dalam rocking chair tu
Habis buat marhaban
Anak buah nenek bagi hadiah
Lagu dendang "Siti Fatimah"
Kalau ikutkan kena bayo extra if nak dendang "Siti Fatimah" tu

Syok jugak dengang nenek-nenek sekalian tu berdendang
Khaleef punya mata pun jadi kuyu jer

Mummy, Daddy n Khaleef Imran






Wif Mak De

Wif Mak Cu

No comments: