Tuesday, 27 May 2014

Janji Sihat

Salam Israk & Mikraj buat shemua
Buat yang bercoti syok la kan
Buat yang kojer mcm Shaya
Selamat berkojer yer

Harini our lil junior dah 18 weeks
My bump pun dah stat nampak

Masa 16 weeks ritu
G wat monthly checkup
Kat Klinik Pakar Wanita & Bersalin Subang Permai
Kebetulan Doc on duty ritu Doc Surinder
Shaya suka jumpa doctor ni
Dia mmg pakar O&G
(Next time Shaya citer lebih details psl Clinic n Doc Surinder ni)

Actually date tuk montly check up lagi 2 hari
Tapi sbb Shaya rasa mcm pening2 lalat
Shaya ni mmg dr zaman dulu lg
Asyik ada low blood pressure
To be safe
Takut time jalan-jalan kang pengsan
Terus la jumpa doctor

Doc buat scan mcm biasa la
Alhamdulillah
Mummy n baby both are in good condition
Than doc tanya nak tau gender baby tak
Shaya dan Kay 2-2 ckp kami tak kisah
Doc Surinder tanya Shaya
U rasa girl ke boy
Shaya jawab ramai yang ckp girl
Than dia tanya whether Shaya setuju ke tidak ngan tekaan orang
Shaya jawab mungkin 
Sebab kali ni punya morning sickness lain compared to ngandung Khaleef

Doc Surinder jawab
Yes its a girl
Coz tiada sebarang bonjolan di celah kangkang baby
Semua kosong
Shaya n Kay senyum jer
Coz for both of us janji baby sihat
My EDD is end of Oct 2014

No comments: