Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 10 August 2010

Its Freeee....Shaya Dah dapat...Anda Bila pulakk

Last week Shaya kan ada bagitau
Shaya register tuk dapatkan smple free tu
sila klik sini tuk tgk n3 lepas tu ------>  Sample Free

Harini Shaya bukak email
Shaya teruja shebab
Request Shaya telah berjaya
Shaya dapat

provides deep nutrition and intense nourishment. Hair is softer, more manageable and protected from the effects of humidity.
Shaya shuka
Horeyyyy...
Horeyyy...
Tapi sample tu blum la smpai kat tangan Shaya

Ni dia ayat email yg Shaya terima tu

Congratulation, your request of Elseve Smooth-Intense Ultra-Riche Leave-In Mask ( 2010-08-06 16:55:47 ) has been successful. We will send you the sample as soon as possible. You should received it within one week.


So If kengkawan lain pun nak dpt mcm Shaya
Sila la ------> Ke Sini

1 comment:

SyidaGorjes said...

aku pun dah daftar.nak dpt jugak.