Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 3 August 2010

Mary Kay

Awak..
Ni la dia lipstick yg Shaya dapat free tu
Shaya da try
Tapi mcm tak bape suit ngan Shaya la
Bila pakai muka Shaya mcm nmpak makin pucat jer
Pastu plak dia mcm cepat ilang
Tak tahan lama
Maybe ni la 1st and last Shaya guna jenama ni
Shebab bukan taste Shaya
So if ada shaper2 nak promo brg jenama ni
Pastinya Shaya akan kata tidakkk..
Jgn marah yer pengemar jenama ini

2 comments:

azueriena said...

uikkk dpt free ker?x nakkk kasik kat aii tauu...hehhehe....

♥Azie♥ said...

azie jarang pki jrang beli lipstik...