Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 27 October 2011

Teringin Sgt

Smalam time kat upis incik K
Tetiba Shaya rs kelaparan amat
Waktu dlm pukul 4 lbh
Jam tu jugak la duk terbayang
Ayam Nandos
Umang ai

Kebetulan plak nak g Bonia Subang Parade
Nak amik jam
So apa lg
Sampai je kat sana
G amik jam 
Skodeng brg2 bonia serba sikit

Tettttt
Shaya terjebak membeli yer
Hahahahah
Apa Shaya bl nnti Shaya tunjuk

Pas dah settle kat Bonia
Jln terus je Nandos
(even sepanjang perjalanan tu ada singgap2 membeli jugak)
Smpai terus order half bird
1/4 tuk Shaya 1/4 tuk K
K just nak ayam dia jer
Sbb dia xlapo sgt
Seketoi dah terbang g plate K
Kami juga order ni
Brownis dia mmg sodap

Oleh kerana rs teringin tu meluap-luap
Maka cenggini la rupanya ayam Nandos tu
Setelah sesi melepas kebuluran dilakukan
Tinggal tulang n seketoi daging.

Memang bahaya tul kalau rs teringin kan
Abes lupa soal nak diet
(huhuhuhu)


4 comments:

ZanaNordin said...

ha ha ha
kalau dah teringin
mmg tak boleh nak buat apa dah Wa

~diAhOntHeblOg~ said...

my peberet woo ini nandos!!!

KSWSK said...

@Zana Nordin
kalah org mengidam kan...

KSWSK said...

@Diah
jom kang kita mencekik kat nandos