Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 3 November 2011

iOS 5 ~ Vlingo

Sape yg guna iphone
Korang dah update ke iOS 5 ke blum
Shaya sudah
Agak best jugak
Ada imessengger (if BB kita pnggil BBM)

Pastu ada application yang ala2 function iphone 4s
Yang nak semua guna voice function
Nak sms main ckp jer
Nak update twitter pun main ckp jer
Application tu nama dia Vlingo

 Selain iphone Vlingo ni leh didownload jugak utk
Android, Blackberry dan Nokia
Nak tau detail kat SINI

Memang mudah la if kita mls nak menulis
Cuma ckp jer
If time driving memang amat membantu
Cuma si Vlingo ni kan
Problem dia adalah
Dia cuma faham bahasa omputeh jer
Pastu plak sebutan kita kena clear

Sebagai contoh
If kita sebut "Update twitter status : Parking my car
If sebut tak betul dia akan kuar 
F**KING MY CAR
hahahahahaha

Super duper cool kan

2 comments:

eB ezrin said...

bahaya gaks kalo g2 :)

~diAhOntHeblOg~ said...

yeah..sudah update..best gilos...tgah hasut nana suh beli cpt..hahahah