Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 5 January 2012

Ronda

Oleh kerana Shaya telah meresignkan diri
Makanya
Kena la wat sesi tawaf authority
Tuk ckp sayonara pd semua yg berkenaan

Actually bukan la sayonara sgt pun
Just nak inform yg Shaya takan keje ngan company ni jer
Sbb once kita dah deal dengan seseorang tu
Relationship tu akan terus berpanjangan
Walau kita bertuka-tuka tpt keje

Kejap lg sesi rondaan akan dibuat
Daaaaa

4 comments:

aReLaN said...

selamat meronda.stakat ni tkde pengalaman lagi ronda2 ni.jgn sampai banjir lak ofis tu ye.hehehe

eB ezrin said...

rondaan?

~diAhOntHeblOg~ said...

mesti dpt hadiah ni..hehehe..

atty's said...

wa ,berenti keje ke..dpt offer len eh