Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Wednesday, 11 August 2010

Benda free nak share....Sharing Is Caring....

Shaya rasa Shuka ni
Shebab ada 2 kawan Shaya
Pun berjaya dapatkan free smple
mcm yg Shaya dpt ritu------> Free Sample

2 org tu ialah Ezan budak opis Shaya

Elseve Smooth-Intense Ultra-Riche Leave-In Mask

annizspirit, blurblur0907, leonalove, lilyloo, nixloh, ROHAIZAN, sasa21 & tie2103


Dorang ni dpt benda yg shama mcm Shaya dapat
 So marila kita klik2 tuk dpt free sample
v
v
v

Benda2 lain yg dorang nak kasi free smple selain yg Shaya da dpt

HydraFresh Anti-Shine Icy Hydrating Gel
ELANCYL Remodeling Bust Care 50ml
Johnson's Body Care 24 Hour Lasting Moisture Lotion

p/s : klik2 tuk dpt benda free sample ni just mcm for fun je yer..kot la ada yg cakap Shaya mcm over plak..dapat benda kecik pun nak kecoh...Again..Sharing is Caring

2 comments:

cikbedahlaser said...

aik...
aritu kan..ai dpt tau coupon utk amende tah.
pastu ai x pergi mid utk redeem..
sayang gile

ieda said...

waaa best nieh dikkk .. ermmm nak cuber lahhh :))