Thursday, 15 September 2011

LATAR

Balik Raya haritu
Kami guna LATAR ni
Dr BBBangi masuk SKVE keluar kat ELITE
Pastu masuk Kat Guthrie Corridor Expressway
After byr tol kedua kami masuk kat LATAR plak
Hiway baru ni
Time ni still FREE

Siok gak
Dia dah potong laluan yg jem tu
Kat Area Penjara Sg Buloh
Dan jgn bengkang bengkok kat Ijok

Tak lama lg
LATAR ni akan sambung ngan West Cost Highway
So senang je kita nak ke Perak Pulak

Pada kami
Lau nak jimatkan masa 
Bayo je le Toll
Sbb dr BBangi byk woo tol kami kena bayo
Tapi bayo tol jln clear
Kami pun lega
Lau bayo tp jem
Kami hangat hati woooo

4 comments:

Daddy Ziyyad said...

Lahhh..saya baru tau kewujudan highway baru LATAR ni...hehehehe...

Most of the time hwy kat Malaysia ni tak berbaloi bayar, sebab still jammed!

ps: gambar dlm entri saya tu bukan di genting, tapi di Saranam Eco Resort, Bali.

atty's said...

seronk..ngn ada nya jalan baru ni ..senang nak balik kg.

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
tp lau ikut jln tak bbayo jem dia xgerakkk

KSWSK said...

@atty's
tul kak..senang nak blk kg kan