Thursday, 15 September 2011

Kenal?

Anda kenal siapa ini?

Yang perempuan sure ramai kata kenal
Buat yg belum kenal inilah HANA TAJIMA
(Daddy Ziyyad sila amik perhatian..hehehehe)


Tapi adakah anda kenal siapakah ini
HANI TAJIMEE GORENG...
hahahahahhaha

Actually Shaya nak join contest yg dianjurkan oleh SKII
Task dia nampak mcm simple jer
Tapi agak susah gak nak buat
BARE YOUR SKIN FOR A DAY
 
So gambar kat atas tu
Shaya just pakai SKII essence and UV Protection
After that apply Body Shop Flawless Skin Protecting Foundation SPF25
And Loose Face Powder
Challenge dia actually adalah
Adakah kita yakin tuk keluar seharian tanpa sebarang or paling minima make up diwajah kita
Ada tak org yg tegur kita pucat or nmpak berseri2

Kita disuruh buat karangan pendek jugak la
Dan bab karangan ni idea Shaya blum mari
Gambar je yg dah ready
Shaya tgk yg dah join semua hebat2 belaka
Ntah Shaya ni ada peluang ke idak
But no harm for trying kan
Ada rezeki adalah kan


16 comments:

NM02 said...

saya kalu pakai shawl mcm hana tajima tu, harus nampak mcm mak jemah kecundang dalam percintaan. hehehe.. mak jemah tak reti la...

eB ezrin said...

lawa aper? ;p

tiefazatie said...

comel je sis nie..=)

eva said...

ahhaah.. comel jer awak.. shawl plg senang nak pakai kan..

anisalya said...

memang femes si hana tajima ni. hani tajime pun ok pe. shantek jugak!!!

DrSinga said...

bahu tu kena sengettt sikittt ...
bibir juih kan sikit..

kak ina kl said...

tak pandai aa nak pakai shawl camni. untuk anak dara memang sesuai. ooo ada open house ek kat rumah kamu.

Cho Zila said...

tak salah kalau mencuba.. akak doakan kejayaan...

KSWSK said...

@NM02
ape..pektis make perfect

KSWSK said...

@eB
lawo erk..hahahahaha

KSWSK said...

@tiefazatie
tq dik...sbb sudi ckp akk ni comel even umur dah tak comel..hahahhaha

KSWSK said...

@eva
lau main belit2 mcm tu mmg senang...

KSWSK said...

@anisalya
muhahaha

KSWSK said...

@Dr Singa
alaa...xdan nak bt mcm tu td...

KSWSK said...

@Kak ina KL
akk pun sesuai jgk..kang sure nmpak muda cam anak dara sunti...

KSWSK said...

@Cho Zila
aminnn..tq kak