Wednesday, 21 September 2011

The Gold Plus Nano

Asalnya cuma kereta murah rege $3,000
Kete Tata Nano ni direka khas tuk golongan yg tak berapa mampu
Esp tuk pasaran India

Tapi Tata punya Chairman Bashkar Bhatt
Sudah salut kete tu ngan emas, silver ngan batu permata
Gilar gaban seh
Now rege kete tu dah jd $4.6 million

 
Amik kau...
Rim kete pun emas owkey
Sib baik tayar tu kena guna getah
Lau idak tayar pun dorang bt guna emas dan batu permata
 
Bayangkan kalau kita yg drive kete ni
Aiyoooo...pencuri2 semua dah standby jer
Silap2 pencuri2 smua bergabung demi nak dptkankan kete ni
Cerita lebih lanjut kat SINI

6 comments:

cikbedahlaser said...

perghhhhhhhhhh..
eh aritu bukan proton kata nk buat kerete ni jv dgn tata ke????

Nana said...

xleh bawa jalan kena simpan kt muzium je heee

tiefazatie said...

gle ke hape nie..bagus gadai...gi melancong 1 dunia lagi bagus..haha

KSWSK said...

@cikbedahlaser
ada kan..tp apa citer ntah skang ni..stil dlm RND kot

KSWSK said...

@Nana
Simpan muzium leh tgk je la...xleh nak drive

KSWSK said...

@tiefazatie
kan fa...hahahahha