Wednesday, 14 September 2011

Jemputan Rumah Terbuka KSWSK

Dengan ini
Shaya dan K
Dengan penuh rasa hormat dah rendah diri
Ingin menjemput Semua rakan2 blogger
Datang je majlis Open House Kami
Di No: 31 Jln 3/42 Sec 3 Bandar Baru Bangi
Pada hari Ahad bersamaan 18hb September 2011
Bermula dr lunch time until tea time
(eceh...mcm omputeh plak)

Kedatangan anda akan dinantikan oleh
Menu ini bakal akan beranak pinak mengikut kesesuaian masa tukang masak
Andai kengkawan blogger tak pasti
camne nak dtg
Sila rujuk map yer
Dr Plaza Tol bangi perlu terus sampai jumpa roundabout. Amik kul 12 smpai jumpa 2nd roundabout. Amik Pukul 12 lagi. Pastu sila amik lane kanan sbb kat traffic light tu kena masuk kanan. Landmark dia kat traffic light tu belah kanan ada PETRONAS.

Pas masuk kanan kat traffic light tu. Kena lalu kedai2 kat belah kanan..Terus jer jgn masuk simpang2 kat kedai tu. Pastu akan jumpa simpang ke kanan yg 1st. Umah Kami simpang ke kanan yg kedua. Depan tu ada pondok Guard. Sila la masuk kat simpang tu yer. 
If tak jumpa jugak
Leh la call kami 03-89260714

26 comments:

eB ezrin said...

insyaallah, x der aral kami sampai ;p
no eB : 012-564 8704
tq jemput yer.... kalo dtg reramai leh x? kami ramai nih.. hik3

Nana said...

nak datang bole?hehe kena tanya driver kot kalau dia nak jalan g bangi kita ni suke g open house hehee

Cik tikah said...

wah! sangat sedap menunya! sedap2...

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

ai naj datang boleh ke (hehehhe)

tiefazatie said...

wah..bestnya..ifa jauh lak..kim slm je la blh x sis?hee

cikbedahlaser said...

adakah sy d jemput sekali?? umh lama ke kak?

DrSinga said...

nasi tumis nampak menarik...

dan itu brownies

NM02 said...

cantek tulisan....

lieyalatif said...

nak pegi...tapi malu la kak ekekeekekeke

Kancil 8349 said...

Kancil tukang tengok je...ndak dapat datang...nun jauh di laut china selatan

aqishah said...

wah2 menu terbaek... i like it!!!

juelee said...

boleh ke kite datang.. hikhikhik insyaallah kalau takde pape..

atty's said...

kyatt aritu still ada kt kg..huhuhuhu..kalo tak leh je mai..dkt sgt dah

KSWSK said...

@eB
sila..sila jgn malu or segan

KSWSK said...

@Nana
boleh jer...

KSWSK said...

@Cik Tikah
mai la umah rs menu yg betul2 nanti

KSWSK said...

@Dila Bangi
kau wajib dtg kak...hahahaha

KSWSK said...

@tiefazatie
ifa jamu mata je la nanti yer..

KSWSK said...

@cikbedahlaser
yer..anda n somi wajib hadir..umah yg dtg house warming tu

KSWSK said...

@Dr Singa
jemput la dtg tuk rs 2 menu tu

KSWSK said...

@NM02
hahahha..ini apa komen tulisan

KSWSK said...

@lieyalatif
apa nak malu dik..dtg je bwk semua2 sekali...

KSWSK said...

@kancil8349
nnti wa hantar bau melalui angin

KSWSK said...

@aqishah
menu yg bakal akan berubah2 tu

KSWSK said...

@juelee
dtg yer...

KSWSK said...

@atty's
sila dtg ye kak..bkn jauh pun ni