Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 27 September 2011

Alhamdulillah Dah Dpt

Syukur alhamdulillah
Walau tak byk mana
Tapi my 1st Says cash out dah ditransfer ke account
Siap tweet Says.dot My lg
Buat yang masih blum kenal
Apa itu Says
Sila rujuk SINI


6 comments:

Huda said...

menarik ni kak:) tahniah yer!

lieyalatif said...

tahniah kak.....wah dlm hati ade taman le gituuu...

walau pun jumlah bukan riban2 tapi ye la kak, sape nak kasi kan.....tahniah kak...

WuMing said...

Tahniah lah....

sally said...

janji dpt..best ok....aku nye lame dh xbuka...hehehe...

my new id n blog k...flo~

eB ezrin said...

tahniah

KSWSK said...

@huda, lieya, WuMing, Sally, eb
Tq yer semua