Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Tuesday, 6 September 2011

Lagi Duit Raya

 Bulan ni
Shaya memang mencarik duit rya serata ceruk
Hehehehehehe
So after carik duit raya dr incik Nuffnang
Shaya godek2 Says.my plak
Kebetulan ngam2 je tuk di cash out
Ini pun cash out yang pertama
So idak le billion2 jugak amount dia
Tapi cukup la nak menambah2 tuk isi minyak kete


Lau nak ikutkan dah lama jugak Shaya join Says.my ni
Cuma lately ni je Shaya active
So buat sesiapa yang lum join
Sila la click SINI tanpa rasa segan silu yer

4 comments:

Daddy Ziyyad said...

Boleh lah nak try join..dapat gak duit isi petrol...keh keh keh..

Cho Zila said...

wa bestnyer akakni mr nuffnang pun tak pernah dapat lagi.. camner yerk wa nak dapat duit rayani...

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
sila try...

KSWSK said...

@Cho Zila
insyaallah nnti akk pun dpt dr nuffnang tu