Thursday, 18 August 2011

Antara Darth Vader dan Yuna Zarai

Since last year lagi
Shaya mcm suka plak pakai Maxi
Fresh Air Ventilation yang amat siok
hehehehhehehe

Selain tu dia juga bg mengantikan
Penggunaan kain batik
(Yerrrr..Shaya tak betah berkain batik dirumah)

Ni contoh bj yang Shaya maksudkan
Credit google
 Makanya Semalam
Shaya telah menyopink dengan jayanya
2 helai Hodie Maxi
Kaler Coklat n Hitam
Plan Shaya nak guna maxi tu time raya
If tgh siok2 melepak2 kat umah
If ada org dtg
Senang nak sarung je trus
Hodie tu leh jd selendang yg stylo
Credit to google
Pagi td Shaya skodeng bape rege Hodie ni kat online
Oh...Rupanya smalam Shaya dpt rege yg agak murah jugak
Coz rata2 jual selai tu RM100
Shaya dgn RM100++ dpt 2 lai
Kira memang berbaloi la

Dalam pd Shaya belek2 gambar Hodie Maxi tu
Shaya jumpa ni
Credit to google
Terus Shaya terfikir
Mcm mana rupa Shaya nanti yer pakai Hodie Maxi ni
Adakah secomel Yuna Zarai
credit to google
Ataukah seganas Darth Vader
credit to google
Ermmmm....
Budak2 takut tak jumpa Shaya nanti
(Lau takut xdpt la dorang duit raya)

5 comments:

Cho Zila said...

raya kat ner tahunni sebab tahun pertama bersuami isteri.. dah dapat baju rayaler ni... kalau akak tak leh nak pakai gitu sebab deboooommmm

My Aisy said...

hehe...tak de la sampai seganas Darth Vader tu...hi hi...aah kan tengah trend pakai baju itu...

lieyalatif said...

ekekeekek..kak wa ni...tegelak sbb ade gambar Darth Vader wakkkak...don wori kak, akak sure comel cam yuna!!

IBU KUMBANG said...

wawa, kalu aku pakai osah cam darth vader. kalu ko pakai comel, ko kurus nok! hehe.. Yuna dah tukar nama ker?

Azueriena Norash said...

hmm try ler pakai dulu nengok cumel x...aii x sesuaii ler pakai baju mcm nie....