Thursday, 18 August 2011

Talian pun Jem???

Lau nak ikutkan next week
Adalah minggu last nak wat persiapan raya
Mcm2 benda la nak dibeli
Semua nak transaction
Guna guna kertas lambang kepala Agong tu
Even ada yang ckp dia bayo guna kad plastik
Tp secara basic nya urusan tu
Tetap melibatakan kertas lambang RM tu jugak

Ingat pepagi ni Shaya nak menyetelkan
Hutang RM15 hadiah GA yg Shaya buat tu
Rs bersalah plak lambat2 kan 
Sbb duit RM15 tu skang ni
Dah kira bukan hak Shaya
Tak baik simpan lama-lama

Tapi apakan daya
Talian online Bank Rimau tu menggong plak
Gamaknya ramai nau yang buat online transaction kot
Or bank sj je kasi jd itu mcm

Mcm kes ATM kat kampung Shaya
If time2 2,3 hari nak raya
Time tu la kad MEPS tidak berfungsi yer
Andai kata nak guna kad CIMBENG tu kat MAYBENG
Alamat kena rejek la nok
Dorang nak kasi privilege just tuk customer dorang jer

So buat Jaa Jahat @ JAMILAH HAMZAH
Sorry yer...duit tu blum masuk lagi
Insyaallah petang2 skit nnti Shaya try lg

Ni le tulisan yang asyik keluar bl nak log in kat Maybank2u

**************************************************************
Setelah mencuba beberapa kali
Akhirnya berjaya juga
Lega amat rasanya dah xde hutang pape pd org
(Kecuali utang JPA,PTPTN, Kete..hehehe)
Buat Jaa.harap maklum yer



2 comments:

NM02 said...

yu.. tak pernah plak kita online kuar mcm tu..

kena hati2 takut jadi ape2 plak

eB ezrin said...

ishhh, tapi eB x de yg online pn... x brani.. pelik kan? :)