Tuesday, 9 August 2011

Kami Menang Kereta Limited Edition

Salam
Opppp..Opppp
Bertenang..Bertenang
Bt yang bc status fb Shaya mlm td
Ini cerita bukan cobaan
Ini benar2 terjadi
Shaya dan K menang 2 biji kereta limited edition
Worldwide cuma ada 500 biji jer
Kami dpt yang no ke 89 dan 266
Buktinya ialah ini
Edition number 266/500

Edition number 89/500
Tu dia 2 kotak yg isi kete tu yer
Kami just bukak 1 kotak je
Yang lg 1 elok tersimpan lg

Nak tgk rupa si Green Hornet Black Beauty Car tu
Taraaa
Si cantik Itam
Bhg depan kereta
Now meh Shaya citer kisah camne leh dpt kereta tu
Kami masuk contest Be A Superhero Contest @ Seng Heng
Contest tu ended bln February 
Kami pun dah lupa psl contest tu
Tau2 je smalam time nak blk
Shaya dpt call dr Seng Heng
Cakap suh dtg amik hadiah
Shaya ingat org Seng Heng tu gurau2
Tp bl dia ckp betul la kak
Akak tak caya dtg je kedai

Selang 1 minit Shaya dpt lg call dr no sama
Shaya pun ckp la
Aik..pesal call lg
Tadikan dah call
Org Seng Heng tu ckp
Mcm ni akk dpt 2 hadiah la kak
Shaya pun xperasan no akk naik 2 kali
hehehehehehe

After that call K bgtau psl benda ni
K kat opis lg so dia google apa hadiah yang kami dpt
So kami dah tau apa hadiahnya
Kami plan nak buka pose kat luar je smalam 
So b4 buka g la Seng Heng nak amik deyah tu

Smpai2 je Shaya n K terus bt lawak tanya mana kereta kami
hahahahahaha
Skali dia keluarkan 2 kotak dr stor yg saiz dia agak beso gak la
Kami mmg xjangka kete tu beso
Org Seng Heng tu ckp
Ni kete ada value kak
Bukan mcm kete shell tu
Kami pun senyum je la

Kami tanya ada ke org Bangi yg dpt Grand Prize dia tu
Jawapan dia mmg siok
Kami blum cabut lg kak
Wahhhh...
Mcm tu kami ada peluang lg nak menang
K siap ckp if kami menang tv SONY BRAVIA LED tu
Dia kasi 1 kerete tu kat kedai Seng Heng tu blk
sedekah
Poyo kan kami
hahahahhaha

Ni la dia contest yg kami masuk
Kami tgh berdebar2 menanti
Adakah kami akan menang lagi???
Insyaallah andai itu mmg sudah rezeki
Aminnn

*******************************************
Ada yg tanya kete tu beso mana
kete dia dlm 20 inci panjang dia
Lebih kurang panjang keyboard desktop
Ni Shaya buh gambar kete tu vs scale iphone




12 comments:

~MAWAR~ said...

wahhh tahniah2..=)

lieyalatif said...

wah murah rezeki akak....cantik gak...eheheehehe....

eITA said...

bsar mane kereta ni?

SyidaGorjes said...

aku punya mojo nak join contest tak sampai lagi sejak lps confinement ni, camno nak menang?

eB ezrin said...

mmg cantek la.. i lioke :)

NM02 said...

saya follow utk tambah rakan alam maya.. hi, salam kenal dari saya. kalu sudi nnt follow la ai plak eh. maceh...

>_<

KSWSK said...

@Mawar
tq

KSWSK said...

@lieya
tu la dah rezeki..alhamdulillah

KSWSK said...

@iEta
panjang dia lbh kurang keyboard desktop

KSWSK said...

@Syida
kau sure kasi mood tu mari

KSWSK said...

@eB
hehehee

KSWSK said...

@NMO2
ok dah follow