Wednesday, 10 August 2011

Buffet Paling Murah Rasanya

Ni adalah sesi berbuka puasa kat luar yg pertama
Semua gara2 nak amik deyah keto tu ha
wink..wink...
Restaurant Pak Tam ni kat blakang opis K jer
So before blk K dah booked sesiap
Last year kami dah pernah buka kat sini
Not bad la
Berpadanan la ngan rege dia

Thn ni rege Buffet Ramadhan dia adalah RM18.90
Even rata2 kedai kat bangi tu akan caj min RM40

Ni dia details restaurant Pak Tam
No 17 Jln Medan PB3
Sec 9, Bandar Baru Bangi
46350 Selangor
HP: 012-277 5466 / 019-293 5466 / 03-8925 6857

Menu dia byk jugak
Sate ada...Yong Tau Fu Ada
Ni antara menu yg kami ngap
Menu pembuka selera Shaya. Caramel ngan agar2 santan pandan
 Shaya aritu berjaya xmkn nasi
Shaya amik sayur2 n lauk2 jer
Pun konyang gak
Pinggan Shaya
 K amik lauk sikit2 jer
Smua main rasa2 jer
Pinggan K
Bagi yang mempunya keluarga yg besar
Dan berhajat nak buka kat luar
Mungkin resturant Pak Tam ni
Boleh dijadikan pilihan
Sbb rege pun xmahal sgt
Makanan pun ok 

 

6 comments:

Huda said...

murah ni :) rasenye penah nmpk ade lalu kat bangi last month.

eB ezrin said...

bestnyer, tapi jauh la plk. hu3

lieyalatif said...

thanks kak wa sharing2...menarik ni...harge pun berpatutan sgt2...

KSWSK said...

@Huda
mmg murahkan

KSWSK said...

@eB
dtg weekend la eb

KSWSK said...

@lieya
ur welcome