Thursday, 25 August 2011

Official Iftar 5 @ Concorde Hotel

Ini adalah consider last official punya Iftar
Pergh...Jenuh gak la
Tu pun Shaya adjust kasi selang sehari
Lau idak
Tak tau la apa yg bakal jadi
Kali ni buat kat The Melting Pot Concorde Hotel
Ni my 1st time iftar kat sini
If lunch or dinner dah tau apa menu yg wajib ada
Tapi tuk Iftar
Shaya xde la letak apa2 harapan
Kurma

So far menu dia Shaya puas hati la
Next year insyaallah
Tpt ni bakal menjadi pilihan lg

Sepanjang buat sesi iftar pusing hotel
Ni la hotel yang Shaya jumpa
Served Sup gear box
Semangkuk beso tu tuk sorang mkn
Siap kasi straw tu suh sedut dia punya 'candu' tu
Cenggini rupanya
(gambar kabur sket)
Sup gear box
 Antara menu lain
My 1st plate

8 comments:

atty's said...

lama dah tak makan sup gear box

NM02 said...

tarak tahan tgk sup gear box tu!!!!

eB ezrin said...

jelesnyer.. cedap ar :)

Dr. Ben said...

memang sedap tu

KSWSK said...

@Atty
akk tgh diet kan mana leh mkn sup gear box..hehehehe

KSWSK said...

@NM02
sabar..sabar...

KSWSK said...

@eB
wa tak rasa pun

KSWSK said...

Dr.Benbt yg suka mmg sedap