Thursday, 4 August 2011

Iklan oh Iklan~8TV

Thn lepas TV3 'hot dgn iklan raya yg mcm iklan krismas
Thn ni 8tv plak
Bikin panas dgn isu iklan ramadhan dia
Siap trending kau kat twitter

Shaya jumpa jugak iklan dia
Moh kita tgk sesama


Maybe konsep iklan tu nak kasi peringatan
1Malaysia punya konsep la kan
Tapi cara idea tu ditranslate
Kpd bentuk visual dia dah jd lain
Mungkin la kan
Mcm statement yang pihak 8TV keluarkan ni
So to all my dear friends
Do ACT APPROPRIATELY
Especially during fasting month

8 comments:

lieyalatif said...

laaaaaaaaaa...lieya baru tau isu ni kak lepas bace blog akak...punye laa dah lame tak tgk tv ekekekekek

eB ezrin said...

eh kes aper nih eh? x tau... ala....

Anif Abdullah| AA said...

bru taw la..hehe..jarang tgok tb ni..

Daddy Ziyyad said...

Hahaha..saya tak tahu menahu langsung! Tak pernah tgk TV8.

Video kat utube tu dah di remove! ekekekeke..

By the way, saya dah balas email kamu :P

KSWSK said...

@lieya
kak puun pun tau bc kat internet

KSWSK said...

@eB
mmg ramai yg tak bape perasan coz benda tu kejap je tersiar..pastu dorang dah tarik blk iklan tu

KSWSK said...

@Arif
awak xtgk tv pun xpe..study lg bagus..hehehehe

KSWSK said...

@Daddy Ziyyad
Mmg smua dah kena remove..GBSB xmo org terus tgk benda tu