Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Monday, 22 August 2011

Birthday Celebration @TGIF

Lau tahun Lepas
Bday K Shaya n Geng Komplot
Celebrate Bday dia kat KAGUMAS
Tahun ni
Oleh sbb Shaya punya jadual official iftar tu penuh
This year celebrate kat TGIF Alamanda
Iftar berdua jer

Itu pun kena dtg awal
Coz yg booking tru call dah penuh
Tinggal yang walk in jer
Iftar kat TGIF ni
Dia kasi la complementary kuih2 n sup
Buffet Area
Menu Buffet haritu
Potato,french bean n turnip salad. Sedap ye salad ini

Ketayap, garlic bread n keropok ikan. Ketayap itu kulitnya tebal dan inti amatlah hampas kelapa
Tomyam Sayur. Tomyam ini juga mabeles
 Buat sape2 yang plan nak g mkn kat TGIF ni
Di nasihati amik la dl menu buffet tu
Sbb mmg dia topup
Tapi mcm tomyam sayur tu dah jd sup bawang jer
Shaya g jala awal2 semua sayur dia
mihahahahahaha

Ni plak main course kami

Braised Short Ribs
Braised Short Ribs pada hari itu kuahnya agak masin.
Begitu jua mashed potatonya.
Almaklumlah chefnya berpuasa
Time buat gravy
Dimaafkan la

Chicken and Shrimp Diablo
Sedap cuma pasta tak berapa lembut. 
Udang dia beso-beso melingkau dlm pinggan
Sos dia mmg sodap

Pas abes makan2 smua
K dapat la complementary eskrem
Sempena birthday dia
Staff TGIF nak nyanyi tuk K
Tapi K malu
hahahahahah
So dia ckp
Tak payah la

Ni dia hadiahnya
Friday's Sundae
Shaya sudah pasntinya la
Tumpang sesudu 2 sudu
Makan eskrem tu
Sbb kan ada caramel maka
Rasanya amatlah manis
Shaya kan bkn pengemar eskrem hatta coklat or caramel
Makanya K la yang abeskan eskrem tu

Oh ya
Sila la join E-Club TGIF ni
Dan adan berpeluang tuk menang
Meal voucher bernilai RM100

5 comments:

eB ezrin said...

walalwei... jeles3

atty's said...

sedapnya sundae tu..

Nava Krishnan said...

the tom yam looks so tempting.

Cho Zila said...

makanan wa best sokmo.. jeles.. jeles...

cham's said...

ha ah sundae tu mmg ma-be-leeeees!