Penafian

Shaya menulis perkara yang berkaitan dengan diri shaya serta orang-orang disekitar shaya samada secara langsung atau sebaliknya. Shaya juga akan meluahkan apa yang shaya rasa. Sebarang persamaan adalah kebetulan. Andai terasa hati atau tak bersetuju shaya pohon maaf. Penggunaan bahasa juga mengikut kesukaan shaya.Harap Maklum.Sekian

Thursday, 18 August 2011

Official Iftar 4 @ The Saujana Subang

Semalam iftar kat The Saujana Subang lagi
Menu makanan yg sama
Cuma orangnya je yang berbeza

Staff kat Saujana tu pun mcm nak cam muka Shaya
Ada 2,3 chef duk mcm buat sign
Eh..muka dia ni lagi..
huhuhuhu

Shaya smpai dan boleh bergurau senda dgn manager dia
Cantik molek dr Pantai timur orangnya
Tuk last week ngan smalam punya
Dia kasi spesel diskaun
Sbb tiap2 thn dtg iftar kat hotel dia

Sambil2 bergurau Shaya ckp
Next week if Shaya dtg lagi
Kasi lg murah yer

Sekali
Betul daaaa
Dia ckp if dtg next week 
Instead of RM 94++ sorang
Dia akan kasi RM70++
Sbb next week kan dah minggu last poser

So siapa yang berhajat
Maybe bleh call 
Tanya rege terbaekkk yang dorang leh kasi

1 comment:

Cho Zila said...

syioooknyerler jadi wa ni hari2 makan kat otelkan.... tapi badan mentenjer...