Tuesday, 19 April 2011

Winner Of ....

Alhamdulillah
Shaya menang lagi..
Hehehehehe


Surat dr Blu Inc

Syukur atas rezeki yang Allah beri
Shaya menang lagi contest dr Magazine Female
Seronok bila menang-menang hadiah ni

Last Shaya terpilih masa tu dpt handbag Sembonia
Kali ni dapat Definite Cosmetics product worth RM369

Jom la kita sesama merajinkan diri menjoin contest dlm magazine
Modal yang kita kena peruntukan
Magazine, sampul surat dan stem
Siapa rasa berbaloi sila menjebak kan diri mcm Shaya

15 comments:

eB ezrin said...

tahniah yer... eb contest mag nih x pernah msk... nk cuber gaks la :)

fLo said...

best~! memang ko salu luck...kalo menang lg kasi aku tau hadiah...heee...=p

atty's said...

tAhniah wa..besh hadiahnya

SyidaGorjes said...

aku malas nak join contest yg lambat dapat hadiah mcm female/ww tu.tersiksa batinku menunggu resultnya.so, aku join yg cepat dpt mcm intrend etc.tp skg aku tgh cuti dr masuk contest,takde mood.lps bersalin ni nak aktif balik.

zahira said...

wah...bestnya...me baru start join contest under Blu Inc this year. selalu menang pon under MWW mag. Mmg best join contest mag. Hadiah pon best, hehehe...

kak baayah said...

tahniah Wa..bestnya dpt hadiah kosmetik...akak dulu rajin jgk join contest2 ni tp skrg dh x aktif dh...

Daddy Ziyyad said...

Tahniah..

Saya dah lama tak menang contest...
Teringin nak menang peraduan isi petrol tu...:)

KSWSK said...

@eb
cuba la..bkn susah mana pun

KSWSK said...

@flo
if ada yg aku xreti guna or ada extra aku pass kat kau erk

KSWSK said...

@atty's
mekasih kak

KSWSK said...

@syida
aku masuk gak intrend tu..EH pun sama

KSWSK said...

@Zahira
wa xbape bl sgt MWW tu...Female ni hadiah dia best2..

KSWSK said...

@Kak Baayah
join la blk kak..syok bl menang hadiah ni

KSWSK said...

@daddy Ziyyad
sy pun blum pernah menang yg peraduan dpt petrol free tu..adik sy pernah menang sekali

kakyong said...

bestnya hadiah... rajin join contest mag ya...

tahniah


n3 terbaru kakyong.com
Kenali Sahabat Ibu : Ummi Ina @ Our dreams of Life
Jom beriklan @ kakyong.com
Asmara versi Flybait