Saturday, 16 April 2011

Ku Berjanji Kerna Cinta N The Perfect Canvas

Shaya dan K mcm pasangan yang lain
Pasti akan riki or google thema mcm mana yang kami nak buat tuk our big day
Salah satu drp nya ialah idea nak gunakan
Canvas printing as part of our decoration

Shaya pun dah lupa
Siapa yang 1st discovered The Perfect Canvas ni
Either Shaya or K

Kami decided untuk guna gambar kami masa kecik
Gigih la mencari gambar yang sesuai
Finally jumpa la
Gambar yg begitu chomelll..
hehehehehehe

Oleh kerana gambar tu dlm bentuk hardcopy
Makanya kena la Shaya amik semula gambar tu guna DSLR
Than kena edit sket coz as per  The Perfect Canvas requirement

As a general guide, images that are higher than 2.0MB in file size are usually good enough for excellent print out. For images with file size less than 1.5MB but higher than 700kb are still workable in most cases, but it might be subjected to a smaller canvas print size.

So gigih la Shaya mengadjust gambar tu
Biar saiz dia seperti yang diperlukan
Memula buat tak menjadi
Sebab time nak email pada K
Shaya tak perasan ada 1 function tu yang dia rescale balik size image tu
So elok2 image tu saiz beso dah jd kecik plak bl sampai kat K

Shaya dah mcm giveup jugak
Than Shaya mintak kepakaran adik Shaya plak
Untuk edit ngan scale blk image tu punya size
Adik Shaya Qais siap buat yang superimpose muka kita org lg

Yang berurusan The Perfect Canvas ialah K
K yang jumpa usben Yatt untuk amik final product
Tu pun tak sempat nak sembang lama coz hujan
Apapun thank you so much pada The Perfect Canvas
Kami suka dengan hasil kerja The Perfect Canvas

Ni la dia final product tu yer
Shaya

K

Kami
Sepatutnya ketiga2 canvas printing ada dia punya easel
Tapi yang 2 tu terlupa nak bawak
So yang letak kat entrance je guna easel
Yang kat dlm tu letak kat atas kerusi je la

So siapa yang rasa-rasa nak buat mcm yang Kami dah buat
Sila la berurusan dgn The Perfect Canvas

*The Perfect Canvas tgh buat special contest
Yang bertuah akan dapat FREE canvas printing

Lagu kat bawah ni lagu peveret jugak nih
Selingan utk n3 ni
Memang syahdu sungguh la

8 comments:

♥Azie♥ said...

mmg cantik klu wat gambar canvas tue kan..unik ....comel...

fzy fuzzy said...

macam nak buat gak...hehehehehe

yong ibu chem said...

kakyong dah penah dua kali tempah dgn the Perfect Canvas ni. hasilnya mmg best! ni pun cam ada rasa2 nak tempah lagi..heheheeee

eB ezrin said...

perghhhh sgt2 suker.... i lioke

KSWSK said...

@Azie
comel kan

KSWSK said...

@fzy
buat la kak..

KSWSK said...

@yong
sama la kita..wa pun mcm ada plan nak tempah lg ni...

KSWSK said...

@eB
buat la tuk bdk2 comel 2 org tu...sure hasilnya nnti comel sgt