Wednesday, 27 April 2011

Study

Now Shaya sedang dikerah oleh Manager Shaya
Tuk buat market study tuk new land proposal

Makin hari rege rumah makin naik
Harga tanah jangan la cakap
Lau kat KL City Centre tu
Cikai-cikai pun sure dalam RM800++ sekaki

Lau yang luar bandar plak
Rege maybe murah tapi nak kena simpan dl plak
Sebab market tak bape nak untung

Ada plak kawasan dekat2 bandar
Dia punya orang sekeliling plak
Byk komplen katanya tak mau housing area dorang diganggu with other development
They want to live Rest and Peace


err...byk nak citer psl rumah ni tp nak kena siapkan keje dl yer
chiowww

6 comments:

Azueriena Norash said...

hmmmnak wat camner beli rumah pun mahal dah skrg...tp x beli sekarang...biler lagiii...nak beli kannn...

SyidaGorjes said...

nasib baik rest and peace, kalau rest in peace?hehehehehee

eB ezrin said...

x thn tgk harga rumah skranag... adeh

KSWSK said...

@Azue
betul..lau tak skang bl lg?

KSWSK said...

@Syida
aku pun ritu nak jwb mcm tu jugak..tp jwb dlm ati je la

KSWSK said...

@eB
memang pun