Friday, 1 April 2011

Hantaran Shaya

31st March 2010
Genap la 3 bulan kami disahkan menjadi suami dan isteri
Ramai yang tnya
Macam mana rasanya bila dah kawin ni
Jawapan Shaya..
Ada perkara yang tetap sama je mcm sebelum kawin
Ada perkara yang berubah 

Tapi yang pastinya
Shaya dah xboleh nak pegi window shopping sorang-sorang
K tak kasi..
Dulu ni la activity yang shaya paling shuka
Tawaf shopping mall dan menjelajah dr 1 kedai ke 1 kedai
Paper beg pun sampai tak cukup jari nak pegang
Tapi itu dulu la
Skang dah ada tukang bawak kan...
Hehehehehehehe

Arini Shaya nak share moment terindah dlm idup shaya tu
Bukan xmo share awal2 dl
Gambar nikah ni pun
Shaya amik pd kak Cda tgh bln 3 tadi.
So skang ni la br lapang sket

Tuk n3 kali ni Shaya buh gambar hantaran Shaya yer
Kek Lapis dengan coklat Patchi
Buah
High Heel~semestinya 4 inci
Handbag Guess
Estee Lauder + Coach
Estee Lauder
SK-II set
iphone 4

Halwa Betik 




4 comments:

Jasfyra said...

time dpt hantaran besh kan kak..hehe.saya pun pakai estee lauder tu.wangi....

cikbedahlaser said...

x lama lg ade karnival kasut eh?? tak nak ajak abg k g ker?

KSWSK said...

@jasfyra
best mmg best..hehehehe..akk tu la 1st time nak try estee..before ni cam xde ati..

KSWSK said...

@cikbedahlaser
kat pwtc kan...