Monday, 11 April 2011

Persalinan Pernikahan Yang Sebenarnya

Awal2 dl shaya ada buh camne rupa sketching baju tuk majlis pernikahan shaya kan
Mana yg lum tgk leh refer SINI

Dah baju tu menjadi 90% sama seperti sketching tu
Shaya lupa plak nak amik gambar bj tu b4 shaya pakai
Skang ni pas dah dry cleaning n simpan dlm almari
Malas plak nak selongkar2
So Shaya just buh angle by angle la yer
Dr collection gambar yang ada
Bahagian lengan bj.Ada diamond2 yer..hehehehe
Bahagian depan baju
Bahagian sisi baju
Semua baju2 shaya adik shaya yang jait
Apa yang shaya tau bj tu siap jer
Kira mcm supriseeeee

1st tengok n fitting
Senyum lebar jer sbb shaya tersangat la suka coz sgt cantik
(pada shaya la kan)
Diamond kat lengan tu jait mlm sebelum hari nak nikah tu
Adik shaya gigih menjait sbb dia pun kena bj smua orang
Baju mak,baju dia sendiri, baju adik shaya laily n niece kami yg sorang tu
Kiranya mlm tu smua buat final touch up

Persalinan tuk nikah ni
Semua shaya punya sendiri
Head to toe

Tudung ni
Shaya bl pastu adik Shaya adda buh batu-batu kat bahagian awning tudung
Veil tu mak n adik2 Shaya yang tolong belikan

Kasut beli sendiri jugak
Mungkin baju Shaya ni leh jd inspirasi pada bakal pengantin yang lain




15 comments:

Cho Zila said...

cantik wa

far_east said...

wahhh nice nyerrr baju shaya tue? pandai2 sketch..nt leh tempah . ;)

Ciklinn said...

mmg cantik kak wa masa hari bahagia tu.....

atty's said...

untung wa..ada pandai menjait..

eB ezrin said...

kasut eB stuju bli sendiri sbb lebih selesa... gambor2 sumer cantek... i lioke :)

Azueriena Norash said...

memangg lawo...berkenan nengok layer kain nko tu wa....dari sisi....cunn sehh...diamond2 tu memangg cantikkk gilosss

Mamasya said...

Assalamualaikum Wa

Cantik baju pengantin Wa. Untung Wa adik pandai jahit baju....

KSWSK said...

@cho zila
tq kak

KSWSK said...

@far_east
insyaallah bleh jer lau nak tempah

KSWSK said...

@ciklinn
mekasih

KSWSK said...

@atty's
senang kak..pape suh je adik yg design n jait

KSWSK said...

@eB
lau pakai kasut yg tak selesa kaki sakit rasanya bleh bikin spoil majlis sbb muka leh jd ketat..kan

KSWSK said...

@Azue
mikin la kain itu mcm tuk raya ni

KSWSK said...

@mamasya
tq kak..mmg kak..pape serah ke kat dia..tau la dia mengayakan nya nnti nak bt bj camne

Anonymous said...

salam dear..interested sgt. ;) blh tak nk dptkn kontek adik u..? kalau nk tempah baju ngn die cmne eh..? ;) email me : me00w_gurl@yahoo.com
nama sy muslaimi ;)